Xsecure på Brannvernkonferansen 2023

Vi i Xsecure er fornøyde etter en vel gjennomført deltakelse som utstiller på Brannvernkonferansen 2023. Konferansen satte søkelyset på brannvern i byggverk, med spesielt fokus på arkitektur, fasader og hvordan man kan etablere best mulig brannsikkerhet.

Som utstiller på Brannvernkonferansen fikk vi muligheten til å presentere våre avanserte løsninger for alarmoverføring og bidra til diskusjoner om viktige temaer innen brannvern. Vi ønsket å engasjere og samarbeide med fagfolkene som deltok og besøkte konferansen, og fikk presentert våre innovative løsninger som bidrar til å skape trygge og brannsikre arbeidsplasser.

Foto: Cornelia Koppang Henriksen, Brannvernforeningen

Vi takker Brannvernforeningen for å ha arrangert en vellykket Brannvernkonferanse 2023, og for muligheten til å være en del av det. Vi ser frem til å fortsette å samarbeide med bransjens interessenter og fortsette å utvikle innovative løsninger for brannvern i byggverk.