Bli kunde

Alle våre alarmsendere er kompatible med 4G-nettet og gjør dermed overgangen fra 2G enda enklere. 2G-nettet legges ned i 2025, men vi er her for å sikre at dine alarmer fortsatt overføres til de rette mottakene, på en trygg og sikker måte. 

Løsningen vår er web-basert og selvbetjent for rask og enkel registrering og idriftsettelse av alarmsendere, samt at man har grafisk oversikt over alle sendere og tilstand på disse i Xview

I tillegg legger vi stor vekt på brukervennligheten av Xview, og derfor kan du enkelt gjøre endringer og til enhver tid sørge for at data for mottakere av alarmer er oppdatert.

Produkter og tjenester

Vi leverer flere alarmsendere basert på hva du som kunde har behov for, med tanke på antall inn- og utganger, og funksjonalitet. 

Vår web-løsning Xview gir oversikt over alle terminaler og lokasjoner, og tjenestene vi tilbyr er tilpasset overføring av brannalarmer, tekniske alarmer og IoT-kommunkasjon – alt ut fra hva du trenger. 

Bestilling av utstyr kan gjøres på mail til salg@xsecure.no.

Som ny kunde må du først opprette en bruker før du kan starte registreringen av alarmsentraler i Xview. 

Dersom du allerede har en bruker kan du benytte deg av «Logg inn»-knappen i menyen. 

Produkter og tjenester

Du kan lese mer om våre produkter og tjenester her. 

Har du andre spørsmål eller ønsker at vi tar kontakt? 

Hvis du fyller ut skjemaet og legger igjen din interesse, så tar vi kontakt for en samtale om dine problemstillinger og behov.