Xsecure inngår avtale med stor investor for å styrke utvikling og ekspansjon

Xsecure er inne i en periode for vekst og ekspansjon, hvor målet er å oppnå raskere og bedre utvikling av fremtidens løsninger for alarmoverføring. Den nye investoravtalen er et partnerskap ment for å bidra i denne måloppnåelsen. 

Arctic Investment Group er et investeringsselskap basert i Nord-Norge, og de fokuserer spesielt på å støtte virksomheter som er innovative, ambisiøse og arbeider med å løse betydningsfulle problemer. Med et solid rykte innen finans- og investeringssektoren har de etablert seg som en pålitelig og kompetent aktør på markedet.

 

 

Arctic Investment Group legger vekt på langsiktige partnerskap og bærekraftig vekst. Deres engasjement for innovasjon og verdiskaping gjør dem til en ideell samarbeidspartner for Xsecure i vårt arbeid for å utvide oss på markedet og møte de økende behovene innen alarmsikkerhet.

Gjennom investoravtalen med Xsecure viser Arctic Investment Group sin tillit til oss og vår evne til å levere banebrytende sikkerhetsløsninger. De har tro på vårt formål, og vil bidra med betydelige ressurser og kompetanse til partnerskapet. Deres bidrag vil støtte oss i vår utvikling, ekspansjon og fremtidige suksess.