Vi styrker laget med ny økonomikonsulent

Matias begynner nå hos oss og skal ha ansvar for å kontrollere økonomien vår. Frem til nå har vi benyttet oss av et eksternt regnskapssystem, men som en voksende bedrift er det viktig for oss å holde vitale oppgaver innad i bedriften. 

Matias har denne uken hatt sine første arbeidsdager hos Xsecure. Han er utdannet innen økonomi og administrasjon ved UiT, og hadde ved siden av studiene en deltidsjobb hos Økonor. I tillegg har han jobbet hos regnskapsbyråene Accountor og BDO, før han nå er kommet til oss.

Nå ser Matias frem til å jobbe i en bedrift som er i vekst og bygge videre på egen karriere. «Etter mange år i regnskapsbransjen var tiden inne for en endring og i Xsecure får jeg en bedre mulighet til å utvikle meg selv og mine ferdigheter» sier Matias om den nye jobben. «Mest av alt gleder jeg meg til å ta fatt på rapporteringen. God måling gir muligheten til å gjøre gode beslutninger.»

 

 

 

Matias var også med på samlingen vår i august, for å være med på den faglige diskusjonen og få satt seg litt mer inn i hvem Xsecure er, men selvfølgelig også for det sosiale og bli kjent med sine nye kolleger. Dette er spesielt viktig for oss når vi arbeider desentralisert og vanligvis bare ser hverandre gjennom en skjerm.

 

Xsecure er inne i en fase med vekst og ekspansjon, og Matias blir en viktig brikke i puslespillet med å utvikle de interne systemene i takt med veksten.

«Vi har ventet lenge på Matias og endelig er han i gang hos oss. Han er en dyktig nøkkelperson med kompetanse og erfaring som vil bidra til at vi kan nå våre ambisjoner om å videre utvikling og vekst» sier Terje Sivertsen, daglig leder.