Utviklings-teamet fortsetter å vokse

Vi er godt i gang med det nye året, og nå kommer også vår første nyansatte for året inn på banen. Morten er det nyeste tilskuddet til utviklings-teamet og skal bidra med sine kunnskaper for å løfte bedriften videre.

Morten er opprinnelig utdannet innenfor elektronikk, men har senere tatt en bachelorgrad i informasjonssystemer. Med over 20 års erfaring med utvikling og drift av et bredt spekter av tjenester, er Morten et godt tilskudd til teamet vårt.

«Jeg ser på Xsecure som et spennende selskap som er strategisk gunstig plassert, hvor jeg har mulighet til å bidra med min kunnskap», sier Morten om hva som fikk han interessert i selskapet og stillingen.

 

 

 

 

De neste ukene vil Morten gjøre seg kjent med oss i teamet og formålet til bedriften, og samtidig sette seg inn i og lære å kjenne våre systemer i utviklingsarbeidet. Vi har mange spennende prosjekter på gang som Morten vil være en viktig del av i utviklingen.

«Nå ser jeg fram til å sette meg inn i teknologien, og bidra til å videreutvikle den med blikket rettet mot fremtiden.»

 

Denne ansettelsen er en viktig tilførsel til teamet, og ressursene vi skal ha på utvikling er de mest nødvendige for å opprettholde konkurransefortrinn og fremme innovasjon.