Ny ansatt i salgs-teamet. -Vi er klare for markedet i Vest-Norge!

Denne uken begynte vårt nyeste tilskudd til salgs-teamet, Marius!
Hans hovedoppgave blir å etablere oss som aktør på markedet i Vest-Norge og jobbe med både kunder, installatører og potensielle samarbeidspartnere. 

Marius er utdannet elektriker, men har de siste 10 årene hatt forskjellige roller i elektrogrossist-markedet, hvor han primært har drevet salg av utstyr til boliger og næringsbygg. For oss betyr det at han har god kjennskap til relevant teknologi og terminologi, og et stort nettverk han kan dra god nytte av i sin nye rolle.

Denne jobben krever en del reisevirksomhet til og fra kundebesøk og møter med aktuelle partnere, men det er bare positivt mener Marius.

«Det jeg ser mest fram til å jobbe med er kundebesøk og relasjonsbygging, både med kjente og ukjente kunder,» sier Marius. Videre legger han til at han er svært klar for nye utfordringer og å lære masse nytt. «Denne jobben gir meg en unik mulighet til å lære mye nytt innen brannsikkerhet og ikke minst lære mye nytt innen salg.»

Marius valgte å søke på denne stillingen basert på muligheten for å være med i en tidlig fase i et selskap man har troen på, se det vokse og vite at man har hatt en viktig del av den veksten.

«Så er det i tillegg ekstra motiverende å konkurrere mot et stort selskap som har tilnærmet monopol, når jeg ser at løsningene jeg kan selge for Xsecure er bedre.»

Vi ser fram til å skape nye, sterke relasjoner på markedet i Vest-Norge, og har stor tillitt til arbeidet Marius vil gjøre for oss på dette området.